Garam masala kylling med fladbrød

Hvem elsker ikke en god simreret, især nu hvor vejret er ved at vende sig imod os. Denne kyllingret med Garam Masala er dejlig krydret, nem at lave og smager fantastisk.

Ingredienser

  • 350 g kyllingebrystfileter (eller 4 kylling bryst)
  • 1 stk Løg finthakket
  • 100 g Græsk yoghurt
  • 2 dl Kokosmælk
  • 2 tsk Garam masala
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 dåse Hakkede tomater
  • 2 spsk Smørklat
  • Citronsaft
  • Salt & peber

Sådan gør du

  • Skær kylling i store tern
  • Brun stykkerne i smør med garam masala og tilsæt salt og peber
  • Kom løg og hvidløg i og lad det hele stege sammen i nogle minutter.
  • Kom hakkede tomater, yoghurt og kokosmælk og lad retten simre langsomt i ca. 20 min og smage retten til med citronsaft.

Til servering

  • Kom ristede mandler flager og frisk persille. Ristede mandler og persille tilfører noget sødme, knas til friskhed til retten.
    Servere retten med brød/ris/ kartofler etc.






Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.